Pro Bono Yuvarlak Masa Toplantısı

10 Haziran 2016 tarihinde İstanbul’da Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Raoul Wallenberg İnsan Hakları ve İnsancıl Hukuk Enstitüsü’nün katkılarıyla bir Pro Bono Yuvarlak Masa Toplantısı düzenlendi. PILnet, White & Case, Verdi Avukatlık Ortaklığı’nın da sunum yaptığı toplantıya, ağımızdan birçok avukat da katıldı. Deneyim paylaşımı yapılan toplantının pro bono hizmetin kurumsallaşması; hukuk klinikleriyle hukuk büroları arasında işbirliğinin geliştirilmesi; tüm hukuk uygulayıcılarının pro bono hizmetinin adalete erişimi güçlendireceği yönünde ortak anlayışa sahip olmalarının sağlanması gibi kazanımları olacağı umulmaktadır.

Bundan sonraki aşamada artık pro bono ağımızın uluslararası bir toplantıya ev sahipliği yaparak daha büyümesini temenni ederiz.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Pro Bono Ağı hakkında sunum

Toplantıya kurumsal hukuk bürolarından çok sayıda avukat katıldı

İdil Elveriş | İstanbul Bilgi Üniversitesi Pro Bono Hukuki Destek Ağı

01.07.2016